Velopass informatie voor dealers

ENRA is een samenwerking aangegaan met Velopass, een internationale partij die een extra beveiliging biedt aan fietsers en jullie werk in de winkel vereenvoudigt. Met Velopass krijgt elke fietser een digitaal paspoort van de fiets, waar alle gegevens veilig op één plek worden bewaard. Hiermee kan elke fietser zijn fiets op naam zetten en beschermen tegen diefstal. In het geval van diefstal kan de fietser dit met één knop melden, waarna de eventuele vinder direct contact kan opnemen.

Het beste nieuws is dat Velopass elke fietshandelaar veel werk uit handen neemt bij het registreren en ophalen van fietsgegevens. Hierdoor worden jullie processen efficiënter en besparen jullie kostbare tijd. Het mooiste is dat jullie Velopass als extra service aan fietsers kunnen aanbieden, zonder extra inspanning! Ook kunt u, wanneer een tweedehands fiets wordt aangeboden, snel zien of deze niet is opgegeven als gestolen.

Als fietsenhandelaar kunnen jullie allemaal gebruikmaken van de gratis Velopass app en het portaal. Jullie kunnen Velopass koppelen met de kassasystemen, waardoor handmatig werk overbodig wordt. Velopass is geïntegreerd met alle kassasystemen in Nederland en België. Een efficiënte verbinding tussen alle systemen stelt jullie in staat om tijd en energie te besparen.

Velopass werkt aan een spannende toevoeging aan de Velopass Pro-app, die naar verwachting eind 2023 wordt gelanceerd. Met deze app kunnen jullie elke fiets die voor onderhoud binnenkomt scannen en direct toegang krijgen tot alle belangrijke informatie (zie afbeelding). Geen gedoe meer met verschillende portals; alles is nu binnen handbereik!

Wij zijn ervan overtuigd dat Velopass een waardevolle aanvulling zal zijn voor jullie fietswinkel en een extra beveiliging zal bieden voor elke fiets. Samen kunnen we het werk optimaliseren en fietsdiefstal
tegengaan. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en een efficiënte toekomst!

Voor meer informatie over Velopass: www.velopass.pro

Als je nu al interesse hebt om met Velopass te starten, kun je eenvoudig een pakket aanvragen via de volgende link: https://bv-velopass-website-v1.cloud01.ibizz.nl/