Nieuwsoverzicht

Gevolgen coronavirus voor ENRA Pechverhelping

In gebieden die ernstig getroffen zijn door het coronavirus COVID-19 kan het voorkomen dat de ENRA Pechverhelping minder goed op gang komt dan u van ons gewend bent. Uiteraard streven wij ernaar om iedereen te helpen. Het kan echter moeizamer gaan. Wij vragen hiervoor uw begrip.
10 tips om langer plezier van uw accu te hebben

E-bike Accu Tips

Om zo lang mogelijk van uw accu gebruik te maken, geven wij u een paar handige tips. De levensduur van de accu wordt mede bepaald door de manier waarop de accu gebruikt wordt. Hier kunt u dus uw voordeel mee doen. Lees de gebruiksaanwijzing die u bij uw fiets ontvangt. Zorg ervoor dat uw banden op de juiste spanning zijn. Te zachte banden zorgen voor onnodige weerstand waardoor er extra energie gevraagd wordt van uw accu. Trek niet op met... Lees verder
Nieuw uiterlijk, vertrouwde service

Nieuw logo en nieuwe website

ENRA verzekeringen heeft vanaf nu een nieuw logo! Er verandert verder niets aan onze service of producten. Wel is vanaf 17 januari 2019 onze website geheel vernieuwd.
Met de speciale racefiets- of MTB-verzekering

Uw racefiets of mountainbike verzekeren bij ENRA

Lekker met uw racefiets of MTB door de bossen, in de duinen of over landweggetjes fietsen? Onderweg kan uw racefiets of MTB het flink te verduren krijgen en schade oplopen. Kies daarom voor de racefiets- en MTB-verzekering van ENRA. U bent onder andere verzekerd voor beschadigingen, beroving én diefstal uit een afgesloten ruimte. Helaas kunnen wij uw fiets niet verzekeren tegen diefstal als u deze onderweg parkeert. Leest u daarom wel goed de bijzonderheden voordat u deze verzekering afsluit. Klik... Lees verder
Een tweede slot is niet verplicht, maar wel een aanrader!

Stop fietsendiefstal, gebruik een tweede slot!

Fietsendiefstal is een groot probleem. Ontzettend vervelend als u terug komt op de plek waar uw fiets stond en hij staat er niet meer. Voorkomen kunnen wij het helaas niet, maar u kunt het de fietsendief wel zo lastig mogelijk maken. Verstandig is om uw fiets altijd vast te maken aan een object als een boom of aan de fietsenstalling. Is er een bewaakte fietsenstalling in de buurt, is het altijd een goed idee om uw fiets daar neer te... Lees verder
Met een gerust hart, en een verzekerde fiets op vakantie

Op vakantie met uw fiets?

Als uw fiets verzekerd is bij ENRA, kunt u hem met een gerust hart meenemen naar uw vakantiebestemming. Denkt u er bij het vervoer van uw fiets wel aan, dat de fietsendrager geschikt is voor het type fiets wat u heeft? En wist u ook dat u de toegestane kogeldruk van uw auto in de gaten moet houden als u meerdere zwaardere fietsen wilt vervoeren?
Goede verzekering voor uw (elektrische) bakfiets

Bakfiets verzekeren? Het kan gewoon bij ENRA!

Uw bakfiets kunt u bij ENRA verzekeren. Wij bieden dezelfde verzekering, dekkingen en voorwaarden als voor normale fietsen. Heeft u een elektrische bakfiets, kies dan voor elektrische fiets. Is uw bakfiets niet elektrisch, dan kiest u voor een stadsfiets.
Onze digitale Fietsbijstand app

ENRA Fietsbijstand App

Download onze digitale Fietsbijstand app via de App of Play store. De app fungeert als een digitale Fietsbijstand-pas waarin u uw verzekeringsgegevens eenvoudig kunt opslaan. De gegevens van ENRA Fietsbijstand staan ook op de Fietsbijstand-pas vermeld. De Fietsbijstand-pas staat afgedrukt op uw polisdocumenten.