Hoe zorgt u dat u uw fiets veilig achterlaat?

Beveilig je fiets: STAAT-E-LEKKER (video)

Fietsdiefstal is vandaag de dag een groot maatschappelijk probleem. Nooit eerder werden er zoveel fietsen gestolen en nooit eerder was het dus zo belangrijk om je fiets goed beveiligd achter te laten.

Als fietsverzekeraar zijn we altijd op zoek naar betere manieren om uw fiets af te sluiten en om bewustwording te creëren. Voor u als consument zijn minder diefstallen erg fijn en natuurlijk voor ons als verzekeraar ook. Door de diefstalcijfers samen terug te dringen, kunnen wij onze premies voor u zo voordelig mogelijk houden. Daarbij, u wilt toch nooit geconfronteerd worden met de diefstal van uw mooie, fijne fiets?

STAAT-E-LEKKER 

Staat-E-Lekker campagne beeld, tweede Samen met andere Nederlandse verzekeraars en het centrum voor criminaliteitspreventie en veiligheid hebben we daarom ook het initiatief genomen om in Nederland een grootse campagne op te starten. Met de campagne willen we zorgen dat niet alleen jij, maar heel Nederland zijn fiets veilig neerzet om fietsdiefstal tegen te gaan.  

De campagne is uiteindelijk ontwikkeld door S.A.F.E. (Stichting Aanpak Fiets- en E-bikediefstal).  

Uiteraard is de campagne ook te zien voor fietsbezitters in België. Direct zien hoe u uw fiets het beste kunt beveiligen? Kijk dan gauw op www.staat-e-lekker.nl. Denkt u dat u er al álles aan doet om uw e-bike goed te beveiligen? Doe de quiz en leer wat u nog meer zou kunnen doen! 

TWEEDE SLOTEN & TRACK EN TRACE 

Na het bekijken van de campagne begrijpt u misschien beter waarom wij als verzekeraar maatregelen hebben moeten treffen zoals de tweede slot verplichting en waarom een track & trace module op uw fiets zó waardevol kan zijn! 

Geïnspireerd en wilt u graag gaan shoppen voor een goed tweede slot? Kijk dan snel op deze pagina om te zien welke sloten wij aanbevelen. 

Onze eigen collega – accountmanager Paul – benadrukt nogmaals hoe belangrijk een goede beveiliging is in onderstaande video van Roel Peereboom. In dezelfde video vertelt Jeroen van Tracefy meer over de vele voordelen van een track & trace module op uw e-bike en over wat er nou precies gebeurt op het moment dat uw fiets met track en trace wordt gestolen. 

 Meer weten over track & trace modules en onze bijbehorende Connected dekking? Kijk dan snel hier!