Racefiets- en MTB-verzekering

Lekker met uw racefiets of MTB door de bossen, in de duinen of over landweggetjes fietsen? Zo kunt u écht genieten van uw vrijheid. Onderweg kan uw racefiets of MTB het flink te verduren krijgen en schade oplopen. Kies daarom voor de racefiets- en MTB-verzekering van ENRA. Zo bent u verzekerd van onbezorgd fietsplezier.

Met de racefiets- en MTB-verzekering van ENRA kunt u ook elektrische racefietsen en E-MTB's verzekeren.

Waar bent u voor verzekerd?
Met de racefiets- en MTB-verzekering van ENRA bent u verzekerd voor:

  • Diefstal uit een afgesloten ruimte
  • Beroving
  • Beschadiging
  • ENRA Fietsbijstand 24/7


Bij diefstal gedlt een vrijstelling van 20 procent van het verzekerde bedrag. Bij schade heeft u een vrijstelling van 20 procent van het schadebedrag, met een minimum van € 50. Bereken hier uw premie.

Bereken hier uw premie.

Waar bent u niet voor verzekerd?
Schade aan uw racefiets of MTB, die ontstaan is tijdens snelheidsritten of wedstrijden, is niet gedekt met de racefiets- en MTB-verzekering van ENRA. Ook vallen constructiefouten en normale slijtage buiten de dekking. Kijk hier voor de voorwaarden en details van de verzekering.

Nieuw of gebruikt?
Wilt u uw racefiets of MTB als nieuw verzekeren? Sluit dan binnen twee weken, na de aankoop, een verzekering af. U kunt ook uw gebruikte racefiets of MTB bij ons verzekeren. Dan hebben wij een taxatierapport nodig van de fiets. Dit kunt u kosteloos laten maken bij een ENRA fietshandelaar. Bereken uw premie.

Download hier de flyer van de racefiets- en MTB-verzekering.
Download hier de voorwaarden.